Spejdere ved trangia

Vores forening

Siden 2001 har vi været ansvarlige for at sikre gode rammer for festivalgæster i campingområder på Roskilde Festival. Vi har mange års erfaring og hjælper også til med planlægningen af en række initiativer på festivalen. Holdet bag Team Q er selv frivillige, som arbejder hele året for at få stablet festivalen på benene og skabe de bedste forudsætninger for vores frivillige.

Som frivillig hos os er du med til at støtte lokalt spejderarbejde, der giver børn og unge på tværs af økonomisk baggrund mulighed for at indgå i et fællesskab, hvor de får oplevelser og venner for livet. Alt overskud fra Team Q går til spejdergrupperne 1. Birkerød, 2. Birkerød og 1. Holte. Midlerne bruges blandt andet til aktiviteter og lejre med børnene, samt etableringen af nye initiativer i foreningerne såsom specialspejd og familiespejd.

Bliv en del af teamet

Kontakt os

Inden/efter Roskilde Festival

Hvis du har spørgsmål, feedback eller brug for yderligere information omkring din frivilligindsats, så kontakt os på nedenstående.

Mail: [email protected]

Under Roskilde Festival

Hvis du i løbet af festivalen, har brug for at komme i kontakt med os, vil vi være tilgængelige på forskellige vis. Se mulighederne nedenfor.

Mail: [email protected]

Tlf.: (+45) 71 99 41 14 

Personligt: Det hvide telt i Q (basen)

Kontakt Roskilde Festival

For alle henvendelser som ikke vedrører din frivilligeindsats hos os, skal du kontakte Roskilde Festival. Telefonen er kun åben under festivalen (24-timer i døgnet). 

Mail: [email protected]

Tlf.: (+45) 46 36 66 13