Tak for din interesse!

Vi har sendt dig en mail som bekræftigelse

Tak for din interesse!

Vi er begejstrede for, at du har valgt at tage det første skridt mod at blive en del af vores festival-team! Uanset om du har ansøgt om at blive frivillig eller har skrevet dig på ventelisten, er din interesse for at bidrage som frivillig på festivalen meget værdsat.

Hvad sker der nu?

  • Bekræftelsesmail: Hold øje med din indbakke! Vi har sendt en mail til dig med detaljer omkring din ansøgning eller ventelisten. Denne mail vil også indeholde generel information om det videre forløb.

  • Næste trin: Afhængigt af hvad du har valgt (ansøger eller venteliste) vil vi holde dig opdateret med yderligere information. Har du ansøgt til en frivilligrolle skal du være opmærksom på, at du først er endelig tilmeldt, når du står som aktiv på vores hold i People (Du kan læse mere her).

  • Venteliste: Hvis du er på ventelisten, frygt ikke! Vi gør vores bedste for at finde en plads til alle, der ønsker at være frivillig. Du vil blive kontaktet direkte, så snart der åbner sig en mulighed.

Hvordan kan du forberede dig?
Mens du venter, opfordrer vi dig til at oprette dig i People, som er festivalens medarbejdersystem. Det kan du gøre her. Du kan også læse mere på vores side "værd at vide", hvor vi har beskrevet dine arbejdsopgaver og nyttige tips til at få den bedste oplevelse som frivillig.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected]. Her står vores frivillige klar til at hjælpe dig!

Vi ser frem til at byde dig velkommen i teamet - og ikke mindst at være frivillige sammen på festivalen. Tak for at være med til at gøre campingområde Q til noget helt specielt!

Festivalhilsner,
Team Q