FAQ

Få svar på dine spørgsmål her

Du skal være fyldt 16 år, når festivalen begynder og kunne tale enten dansk eller engelsk. Vi forventer derudover, at du er imødekommende overfor festivalgæster og har lyst til at engagere dig med dine medfrivillige. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring som frivillig, men vi har mange års erfaring med opgaverne, så vi kan nemt lære dig det nødvendige og hjælpe undervejs, hvis du er ny. 

Det afhænger af den frivilligopgave, du har ansøgt til. 

Campingvært
Som campingvært skal du arbejde 3x8 timer i perioden 2-7. juli, og det vil være i tidsrummet 07-15, 15-23 og/eller 23-07.

Teltopsætter
Som teltopsætter skal du arbejde 32 timer i perioden 28-1. juli. Du vil primært skulle arbejde i dagstimerne. Præcis hvornår vil blive oplyst senere. 

Supervisor
Som supervisor skal du arbejde 3x8 timer i perioden 2-7. juli, og det vil være i tidsrummet 06-14,14-22 og/eller 22-06.

Du skal altid møde ved vores hvide telt i campingområde Q. Det er placeret ved kontorvognen og receptionen lige ved indgangen af Q. Mød gerne 5 min før din vagt, så vi kan nå at hilse på hinanden inden.

Vi har tre typer af frivilligopgaver du kan vælge imellem. 

Campingvært 

Teltopsætter 

Supervisor

Du kan læse mere om de enkelte opgaver her, samt hvad vi har af forventninger til dig som frivillig. 

Som frivillig i Team Q får du: 

  • Fri adgang til Volunteers’ Village med wifi og gratis kaffe, te og saftevand i hyggelige loungeområder, hvor man kan få et velfortjent pusterum. Derudover tilbyder Volunteers’ Village et wellnessområde med bl.a. gratis yoga og massage. I aftentimerne er du inviteret til fester kun for frivillige med veloplagte DJ’s, bands og en hyggelig frivilligbar.  
  • Fri adgang til hyggelige Volunteer Hubs i både Camping West, Camping East og i Central – med bl.a. afslappende loungeområder, gratis kaffe, te og saftevand – og gratis varme bade.
  • Volunteer Camping med ro til en god nattesøvn og gratis varme bade, hvor du kan overnatte med dine venner, der også er frivillige. Husk at Volunteer Camping kræver tilmelding forud for festivalen.
  • Mulighed for at køre kvit og frit med shuttlebusser rundt på festivalpladsen.

I skal starte med at ansøge enkeltvis her på vores website, samt oprette jer i people. Når vi nærmer os festivalen, vil I få mulighed for at vælge, hvem I gerne vil på vagt sammen med og derefter ønske, hvilke vagter I godt kunne tænke jer. 

Hvis du bliver syg under festivalen, skal du kontakte os hurtigst muligt på 71 99 41 14, så vi forhåbentlig kan nå at bytte din vagt. Såfremt det ikke er muligt, skal du forbi vores telt i Q, da vi er nødsaget til at inddrage dit armbånd, så en ny frivillig kan få mulighed for at overtage dine vagter.

Bliver du syg forud for festivalen bedes du kontakte os på [email protected], så vi kan annullere din ansøgning og give din plads til en anden frivillig på ventelisten.

Du kan annullere din tilmelding indtil dagen før festivalen begynder ved at kontakte os på på [email protected]. Hvis du annullerer tilmeldingen senere end det, forventes der, at du selv finder en afløser til dine vagter.