Telte i forskellige farver

Facts om område Q

Q er et af festivalens “Rent-your-tent” områder. Det betyder, at festivalgæster i Q lejer deres telte for ugen, og skal levere dem tilbage til festivalen. Teltene rengøres efterfølgende og genbruges år efter år.

Selve Q er generelt lidt mere bekvemt end andre campingområder, da teltene er slået op inden festivalgæsterne ankommer, og der er adgang til varme bade samt bedre service. Og det er netop det, vi hjælper med!

Vores teltopsættere slår ca. 1700 telte op inden, så de er klar til områdets gæster. Vores campingværter sikrer god service og skaber hyggelig stemning i løbet af ugen. Vores supervisor sørger for, at vi når vores opgaver og at alle frivillige trives. På den måde skaber vi i fællesskab, det bedste campingområde for både festivalgæsterne og os frivillige.

Campingområdets placering

Campingområde Q er placeret lige nord for Orange Scene, og er derfor nok et af de bedst placerede områder i forhold til at komme ind på indre plads. Der bor ca. 2500 mennesker i området og alle har bestilt "Rent your tent" forud for festivalen. Du kan læse mere om konceptet her


Selve området er kun åbent for festivalgæster fra tirsdag kl. 12.00, og fra der kan alle med et normalt festivalarmbånd tilgå området. Det er dog kun gæster med en billet til "Rent your tent", som kan overnatte der og har adgang til  badefaciliteter.

Placering af område Q